אם יש לכם מספיק זמן ותחת ללמוד ולעשות דברים – כנראה שתוכלו לקחת את האתר שלכם קדימה בגוגל בעצמכם ואולי אפילו לבצע קידום אתרים עצמאי בצורה משמעותית.
כאשר מנהלי האתרים נחשפו לשיטה, הם דאגו לשתול בתגיות המטא מידע רב ולא-רלוונטי, כך שגם חיפושי מילים שאינן רלוונטיות לעמוד יובילו אליו. עקב כך, שכללו מנועי החיפוש את אלגוריתם האינדוקס שלהם.
לאחר קריאת המדריך הבא – תדעו הכל על תפקידם של אנשי קידום ואיך לבחור אנשי מקצוע טובים בתחום הכה מבלבל הזה.
המסקנה פשוטה: אתר איטי פשוט נוגס לכם ברווחים ומוריד לטמיון את כל העבודה הקשה שעשיתם כדי להביא את הגולשים אליכם. איך משפרים את המהירות? נסו ליישם את הפעולות הבאות:
אחרי שעבדתי בגוגל תקופה ארוכה, אני יכולה לומר לכם שלא מדובר בקסם שחור ואם אתם רוצים הצלחה לטווח ארוך אין קסמים בשביל שהאתר שלכם ידורג ראשון בגוגל.
חוות קישורים ומניפולציה: עם חשיבותם של קישורים נכנסים, חלק ממנהלי אתרים עסקו בשיטות מניפולטיביות כמו חוות קישורים או החלפת קישורים כדי לנפח באופן מלאכותי את סמכות האתר שלהם.
הקפידו לעצב את האתר כך שיתאים למכנה המשותף הנמוך ביותר. אל תניחו שמה שברור לכם מובן באותה מידה לגולש הממוצע באתרכם. עזרו לו להתמצא באתר, הנגישו את העמודים החשובים ביותר שלכם, תדאגו שיהיה נעים לעין (פונטים בגודל מתאים, רווח בין פסקאות, צבעים נעימים, שילוב של מדיה עשירה ועוד) והובילו אותו אל המטרה שלשמה הבאתם אותו לאתר.
בקיצור – ברוב המקרים כדאי להיעזר באיש מקצוע, מה שמביא אותי לסעיף הבא – איך בוחרים מישהו שמביא תוצאות?
אחד הדברים היפים בקידום בגוגל הוא שניתן לומר שזה כמו לשחק פוקר כשהקלפים של היריבים שלנו גלויים לחלוטין. למה הכוונה? גוגל אומר לנו מה הוא רוצה לראות באתר שמתיימר להיות במקומות הראשונים.
כמעט כל לקוח שאני רוצה לעבוד איתו מנפנף עם דו"ח טכני כזה, דו"ח שאין לו שום קשר למטרות השיווקיות של העסק שלו וברוב המקרים גם אין לו שום קשר למציאות.
כמו כן, אתרים מסוימים בוחרים להציג למנוע החיפוש עמודים אחרים מאלה שהוא מציג לגולשים, דבר המשפר את דירוג האתר. למה מנועי חיפוש מעודדים קידום בדרכים שנחשבות ללגיטימיות[עריכת קוד מקור
על אותו משקל, עמודי תוכן דלים מורידים את איכות האתר וחשוב לתת עליהם את הדעת.
כך אתם למעשה חותמים על התוכן ועומדים מאחוריו. אם מדובר בתוכן טוב שעונה על צרכי החיפוש website – הקרדיט יהיה כולו שלכם. כך נראית תיבת מחבר לדוגמה:
קשרו את האתר לגוגל העסק שלי (שאמור להיות מאומת כמובן). כל עלו יעזרו לחזק את ההכרה של גוגל בכך שיש אדם או ברנד אמיתי ולגיטימי מאחורי האתר.